O TRIND Cosmetics

TRIND Cosmetics je nizozemsko podjetje s sedežem v mestu Amersfoort, ki ima več kot 30 let izkušenj v negi nohtov in deluje v več kot 35-tih državah sveta. Proizvodi TRIND ob redni uzporabi pripomorejo, da so nohti, obnohtna kožica ter koža rok in nog v presenetljivo boljšem stanju. TRIND krepi nohte in jih naredi veliko lepše, ne da bi motil ali porušil njihovo naravno strukturo. Zahvaljujoč TRIND strokovnemu znanju, intenzivnim laboratorijskim raziskavam in stalnemu sodelovanju s strankami, lahko TRIND ponudi milijonom ljudi po svetu pravi proizvod za lepše nohte ali rešitev njihovih težav z nohti. S TRIND-om so lepši nohti možni za vsakogar!

TRIND-ova skrivnost

• TRIND proizvodi so rezultat 30 letnih namenskih raziskav, razvoja proizvodov in sodelovanja z ženskami, ki temeljijo na naši strasti do lepih nohtov. Smo strokovnjaki, ki posameznikom omogočamo doseči, da resnično odklenejo lepoto svojih nohtov.
• TRIND proizvodi so izjemno učinkoviti. V letih svojega obstoja je TRIND razvil edinstvene formule in izpopolnil tehnike za zagotavljanje učinkovitosti in absorbcije sestavin globoko v nohte za dosego najboljših možnih rezultatov.