TRDNO VERJAMEMO, DA SO LEPŠI NOHTI MOŽNI ZA VSAKOGAR!

LEPŠI NOHTI ZA VSAKOGAR

Naša strast so lepi nohti. Zato smo pri TRIND-u strokovnjaki za nego naravnih nohtov, ki jo zagotavljamo s skrbno razvito paleto proizvodov, ki odklenejo resnično lepoto vaših nohtov. Ne glede na to ali imate raje naraven izgled, ali različne in modne barve za različne priložnosti, je skrb, da ohranite nohte bolj moče in lepe, zelo pomembna. Da ohranite vaše nohte bolj svetleče in preprečite nastanek težav je potrebno vašo obnohtno kožico in strukturo nohtov vlažiti in krepiti. S TRIND-om so lepši nohti možni za vsakogar!

preberi več …

TEŽAVE Z NOHTI?

Vsakdanje življenje lahko poškoduje vaše nohte. Vendar pa obstajajo tudi drugi razlogi, kot so umetni nohti, zdravstveno stanje ali staranje, ki vplivajo na stanje nohtov. Ali imate šibke, tanke ali krhke nohte? Se plastijo, lomijo ali lupijo? So občutljivi ali poškodovani? Si nohte morda grizete? Ali trpite za glivičnimi nohti? Ne glede na stanje vaših nohtov, TRIND ima pravo rešitev za vas.

preberi več …

DOBRODOŠLI PRI TRIND COSMETICS

TRIND je z več kot 30-letnimi izkušnjami eden vodilnih strokovnjakov nege naravnih nohtov na svetu. Pri nas verjamemo, da ima vsak lahko lepe nohte.

Naša zgodba…

PREMALO ČASA ZA VSAKODNEVNO NEGO NOHTOV?

Pri nas je potrebno vsaj dva tedna discipline, pri dnevni odstranitvi in ponovnem nanosu nove plasti TRIND močne obnovitvene nege za nohte. Razumljivo je, da mnogo ljudi nima časa za to vsakodnevno rutinsko opravilo. Vendar pa so rezultati že po samo dveh tednih redne uporabe izjemni! Ni dovolj časa? Brez skrbi! Močno obnovitveno nego za nohte lahko uporabljate tako dolgo in tako pogosto, kot vam je všeč in ko vam najbolj ustreza.
TRIND močna obnovitvena nega za nohte krepi nohte od znotraj. Nohtna plošča je večinoma sestavljena iz proteinskih molekul, znanih kot keratin. Aktivne sestavine, ki jih vsebuje močna obnovitvena nega za nohte krepijo vlakna keratina v nohtni plošči, kar pomeni, da se doseže mnogo boljše stanje vaših nohtov že po samo dveh tednih uporabe. Če preskočite dan, ne odnehajte – ampak nadaljujte z nego vaših nohtov dokler ne dosežete želenih rezultatov.

NASVET: Za najboljše rezultate uporabljajte TRIND močno obnovitveno nego za nohte v kombinaciji s TRIND balzamom za nohte.