Trind pripomočki za manikiro

TRIND polirna pilica za nohte

Za bolj gladek in sijoč izgled vaših nohtov.

št. art. 501 013| EAN: 8713539000008| vsebina: 1 kom

Naravna vlaga nohtov je bistvenega pomena za zdravo rast nohtov. Za izravnavo vaših nohtov in spodbujajnje proizvodnje naravne vlage nohtov uporabite TRIND polirno pilico za nohte enkrat na vsake štiri tedne.
1. gladi nohtno površino
2. zgladi majhne brazde in nepravilnosti nohta
3. nohtna plošča bo p ouporabi bolj enakomerna in sijoča
TRIND polirna pilica za nohte gladi nohtno površino. Zgladi majhne brazde in nepravilnosti nohtne površine in naredi nohtno ploščo bolj enakomerno in sijočo.
Ko uporabljate TRIND polirni pilico za nohte z njo izvajajte polkrožne gibe. Pričnite s črno stranjo, da odstranite zgornjo plast nohta (to stran pilice uporabljate samo enkrat na vsake štiri tedne). Nato uporabite belo stran pilice, s katero stimulirate proizvodnjo naravne vlage v nohtih. Na koncu pa vlago enakomerno porazdelite po nohtu s sivo polovico pilice. Rezultat bodo lepši in bolj sijoči nohti.

TRIND steklena pila za nohte

Za nežno krajšanje in oblikovanje vaših nohtov.

št. art. 501 029| EAN: 8713539000206| vsebina: 1 kom

Krajšanje in oblikovanje nohtov s stekleno pilo pripomore pri preprečevanju cepljenja nohtov. Robovi nohtov ostanejo po pravilnem piljenju zaprti in gladki.

1. izjemno fina stran preprečuje cepljenje nohtov
2. petentiran design iz najkakovostnejšega trpežnega stekla za dolgo življenjsko dobo

Namestite TRIND stekleno pilo za nohte na rob nohta in jo z rahlim pritiskom premikajte od roba nohta proti sredini. Ta način piljenja bo lepo zaprl rob nohta in preprečil, da bi vanj prišla umazanija. Priporočamo, da si nohte vedno pilite in nikoli ne režete. Po uporabi pilico sperite pod tekočo mlačno vodo. Pile ne smete uporabljati, če je poškodovana. Shranjujte izven dosega otrok.

TRIND pila za nohte

Spilite vaše nohte do želene dolžine in oblike.

št. art. 501 014| EAN: 8713539000022| vsebina: 1 kom

TRIND pila za nohte, s fino in bolj grobo stranjo, je idealen pripomoček za oblikovanje vaših nohtov na želeno dolžino in obliko. Groba stran (granulacija 100) je namenjena krajšanju in oblikovanju nohtov na nogah, bolj fina stran (granulacija 180) pa je namenjena krajšanju in oblikovanju nohtov na rokah.

1. za enostavno krajšanje in oblikovanje nohtov
2. ima fino stran za krajšanje in oblikovanje nohtov na rokah in bolj grobo stran za krajšanje in oblikovanje nohtov na nogah

TRIND pila za nohte je s svojo grobo in fino stranjo idealen pripomoček, s katerim lahko vaše nohte spilite na želeno dolžino in obliko. Fino stran uporabljajte za krajšanje in oblikovanje nohtov na rokah, grobo stran pa za krajšanje in oblikovanje nohtov na nogah.
Namestite TRIND pilo za nohte na rob nohta in z rahlim pritiskom pilite vaše nohte od stranskega roba proti sredini. S tem načinom piljenja bo tudi rob nohta zaprt. Svetujemo vam, da nohtov nikoli ne strižete.

TRIND odstranjevalec laka za nohte brez acetona

Brez acetona. Izjemno nežen in negovalen.

št. art. 501 004| EAN: 8713539100135| vsebina: 125 ml

Brez acetona.Izredno nežen in negovalen.

1. Odstrani lak za nohte hitro in učinkovito.
2. Pomaga preprečiti dehidracijo nohta.
3. Ne packa in ne pušča sledi.

Nanesite zadostno količino TRIND odstranjevalca laka za nohte brez acetona na bombažno krpico ali košček vate in položite na nohtno ploščo. Pustite trenutek, da se vpije in nato z enim potegom odstranite lak za nohte, brez drgnjenja.
Po uporabi dobro privijte pokrovček, da preprečite morebitno izhlapevanje. Shranjujte izven dosega otrok.